Caferacer

Wanneer je op zoek bent naar de beste onderdelen van je motorfiets dan wil je ook terecht komen bij de beste leverancier die hiervoor beschikbaar is. Bij de webshop van caferacer vind je een assortiment van ruim 10.000 artikelen. Je vindt er echt alles wat je nodig hebt. Denk maar eens aan gashendels, knipperlichten en dB killers. Het assortiment voorziet je van deze onderdelen voor elk gewenst merk. En zit datgene wat je zoekt er nu even niet tussen? Dan gaan ze direct voor je op zoek. Via de webshop bestel je al je onderdelen. En voor 21:00 uur besteld is de volgende dag al in huis. Zo kun je snel je onderdeel vervangen of weer door sleutelen aan je nieuwe motor.

Gashendels winkel

Essentieel voor je motor is toch wel je gashendel. Deze kun je vinden in de webshop van caferacer. Het is bijna een gashendels winkel. Zonder dit onderdeel kun beter gaan lopen, want je komt anders niet vooruit. Juist doordat je dit onderdeel veel gebruikt, slijt het ook veel sneller. Het is dus van belang en voor je eigen veiligheid dat je een gashendel van kwaliteit aanschaft. Als je kiest om toch door te rijden dan te kiezen voor een goedkoper exemplaar, loop je veel meer risico dan nodig. De beste merken zijn voor je in huis en kunnen snel worden geleverd. Denk aan merken al Emgo, Biltwell en Domino.

Knipperlicht motor

Ga je nog even naar links om een langer rondje te rijden of kies je toch voor rechtsaf om naar huis te rijden? Voor diegene die achter je rijdt is het wel zo handig en veilig om te weten welke kant je gaat kiezen. Naast dat het natuurlijk ook verplicht is om je richting aan te geven. Door een juiste keuze voor knipperlicht motor kies je voor veiligheid, duidelijkheid en gebruiksgemak. Er is zoveel keuze dat je altijd de juiste maat of stijl vind voor op jouw motorfiets. Verder zijn er nog hele vette blinkers en andere onderdelen zoals knipperlicht relais beschikbaar, zodat je snel nieuwe LED-knipperlichten op je motorfiets kunt monteren.

DB killer motor

Het geluid wat je motorfiets produceert is natuurlijk te gek. De ronkende motor die je hoort en voelt in alle delen van je lichaam. Dit is een onderdeel van je motorfiets waar je van houd en waarvoor je hiervoor hebt gekozen. Het jammere is wel dat er een wet bestaat die aangeeft hoeveel dB je motorfiets mag produceren. Het mag simpelweg niet boven de 80dB uitkomen. Om die flinke boetes te voorkomen kun je een dB-killer motor laten monteren. Je noemt dit ook wel een DV-eater. Er zijn verschillende maten voor je beschikbaar en je kunt zelfs kiezen voor een verstelbaar model. Op deze manier kun je voldoen aan de wettelijke eisen als het gaat om het geluid wat je met je motorfiets produceert. Zo kun je veilig de weg op en doet het geen pijn in je portemonnee door een onnodige boete.

(47)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.