Wat biedt de Fitnesskoerier allemaal aan?

De Fitnesskoerier biedt naast een uitgebreid assortiment van fitnessartikelen ook fitnessapparatuur voor een goede prijs. Het maakt niet wat voor een soort training je wilt doen, ze hebben voor alles wat! Ze hebben een uitgebreid assortiment en willen je graag advies geven over hun apparatuur. Zo kun je goed doelgericht trainen en is de apparatuur afgestemd op jouw eigen wensen. Lees verder voor een uitleg over de fitnessartikelen en apparatuur die ze aanbieden!

Fitnessartikelen voor personal training

De Fitnesskoerier biedt verschillende fitnessartikelen aan voor personal training. De fitnessartikelen zijn compact en ideaal om thuis te gebruiken en zelfs om mee naar buiten te brengen. Door deze artikelen slim te combineren kunt u uw personal training zo uitdagend maken als u zelf maar wilt! De basis voor elke sportschool bestaat uit de olympische halterstang en olympische halterschijven. Daarnaast kunnen de dumbbells ook niet missen. Er kunnen eindeloos veel oefeningen mee worden gedaan en dat is natuurlijk ideaal! De powerbag is een fitness sandbag waarmee het hele lichaam getraind kan worden. Het activeert de rompspieren in sterke mate en zorgt voor een intensieve coretraining.

Krachtsport

Cardiotraining is niet genoeg om af te vallen, krachtsport speelt er ook een grote rol in. Het zorgt ervoor dat het vet juist wordt omgezet in spieren. Dumbbells worden vaak gebruikt bij krachtsport. Het kost veel krachtinspanning voor je lichaam waardoor je meer calorieën verbrand. Een krachtstation is ook erg populair, je kunt namelijk al je spiergroepen train met slechts één apparaat. Halterbanken zijn ook een onderdeel van krachtsport. Met het gebruik van verschillende halter apparaten zorgt ervoor dat je optimaal kan trainen en de gewenste spiermassa kan kweken.

Cardiotraining

Cardiotraining is vooral gericht op de verbetering van je conditie en afvallen. Hieronder vallen verschillende apparaten, zoals de hometrainer. Fietsen op de trainer zorgt voor een betere conditie en dus ook een beter uithoudingsvermogen. Een grote calorieverbrander onder de fitnessapparatuur is de simpele loopband. Je kunt er op wandelen, joggen of hardlopen. Het lopen op de loopband kan ondanks het weer buiten wel altijd! Bij de crosstrainer worden als je spieren aan het werk gezet. Het is een apparaat dat goed is om je conditie te verbeteren én je lichaam fit te houden. De roeitrainer wordt gebruikt voor een totale body workout en de spinbike is de fanatieke versie van de hometrainer.

(15)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.