Eenvoudige gesloten verbinding met Azure en AWS voor midden- en grootbedrijf

Veel organisaties willen graag een rechtstreekse verbinding met de cloud hebben, maar zien op tegen de complexiteit en beveiligingsvraagstukken. Vanaf nu is een eenvoudige koppeling met Microsoft Azure en Amazon AWS mogelijk voor de zakelijke markt. De verbinding met het Google Cloud Platform volgt later dit jaar.

Hybride cloud toegankelijker voor midden- en grootbedrijf

Zakelijk glasvezelspecialist DataWeb B.V. brengt de moderne mogelijkheden van snelle, veilige en betrouwbare verbindingen met de cloud binnen de mogelijkheden van het midden- en grootbedrijf. Eindelijk kan elke organisatie eenvoudig een gesloten glasvezelverbinding met de cloud aanleggen.

Eenvoudig koppelen aan eigen netwerk

Met de nadruk op “eenvoudig”. Ondernemers zien wel de voordelen (of zelfs noodzaak) van gegevensopslag in de cloud, maar missen veelal de technische kennis en kunde die tot voor kort nodig was om dit te doen zonder dat de privacy in gevaar kwam of het netwerk te complex of instabiel zou worden.
Dit geldt met name voor Microsoft Azure en Amazon AWS. Door de inspanningen van Amazon en Microsoft worden hybride clouds (hybride = mix van verschillende clouds) steeds toegankelijker. Maar om verantwoord van deze nieuwe mogelijkheden gebruik van te maken, is een gesloten verbinding onmisbaar. In deze behoefte wordt nu voorzien. Door een rechtstreekse verbinding (buiten het internet om) met Azure en AWS, waardoor bedrijven op eenvoudige wijze de cloud kunnen koppelen aan het eigen netwerk. Bedrijven kunnen zich dus volledig richten op het eigen netwerk en heeft geen omkijken naar de verbinding. Dit is vooral goed nieuws voor het midden- en grootbedrijf.

Volledig gesloten verbinding

Een volledig gesloten verbinding met Azure en AWS is mogelijk vanaf vandaag. Later dit jaar wordt op vergelijkbare wijze verbinding met het Google Cloud Platform mogelijk. Uiteraard gaat het in alle gevallen om glasvezelverbindingen, waardoor de klant verzekerd is van hoge up- en downloadsnelheden en weinig vertraging van processen. Dit is voor effectief werken in de cloud essentieel. Lees hier uitgebreide informatie over AWS Direct Connect en Azure Expressroute.

(30)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.