Meer bezoekers genereren via online marketing?

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie ook wel SEO (search engine optimization) genoemd, zorgt ervoor dat uw site goed gevonden wordt in zoekresultaten van de zoekmachines. Naast zoekmachine adverteren, waarvoor betaald moet worden zijn de normale zoekresultaten gebaseerd op kwalitatieve populariteit. Door de zoekmachine wordt gekeken naar vele aspecten die tezamen een waardering vormen voor uw website.
Bij zoekmachine optimalisatie wordt de technische code van uw website zo gemaakt dat deze optimaal voldoet aan de technische vereisten voor maximale opname in de zoekmachine. Foutieve optimalisatie kan namelijk steeds vaker leiden tot diskwalificatie uit de zoekmachines, waardoor u helemaal niet meer zichtbaar bent in de zoekresultaten.

SEO

Een zoekmachine optimalisatie (SEO) begint met de selectie van de juiste zoekwoorden die van belang zijn voor uw product en/of dienst. Daarnaast wordt een analyse gemaakt van uw huidige situatie.
Zoekmachine optimalisatie is in geen geval een eenmalige actie, maar een doorlopend proces waarin er door een Zoekmachine optimalisatie expert constant verbeteringen worden doorgevoerd om uw concurrenten voor te blijven en uw rendement te blijven vergroten.

Zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren is het mogelijk om met relevante zoektermen boven of naast de normale zoekresultaten van een zoekmachine naar voren te komen. Zoekmachine adverteren kan worden ingezet om uw online rendement te verhogen in de vorm van leads of verkopen. Er worden hierdoor meer potentiële klanten bereikt met uw advertentie.
Bij de zoekmachine Google heet betaald adverteren Google Ads. Het zogenaamde “inhoudsnetwerk”. De advertenties worden door Google aangeduid met “gesponsorde tekstkoppelingen”. Een belangrijk kenmerk van adverteren in zoekmachines is dat verrekening geschiedt op basis van het aantal gerealiseerde kliks.

Google Ads

Zoekmachine adverteren is een heel dynamisch proces dat in sommige gevallen zeer intensieve bijsturing vereist. Aan de hand van uw doelstellingen en budget wordt er een passende campagne voor u ontwikkeld. Een campagne bestaat uit zoekwoorden en bijpassende advertentieteksten. Bij zoekmachine adverteren verschijnt uw advertentie in de zoekmachine bij een relevante zoekopdracht.

Website analyse

Website analyse is het meten, analyseren en reageren op website statistieken en trends. Het doel daarvan is het inzicht in het gedrag van bezoekers te verhogen om zo het online resultaat van uw website te verbeteren. Daarnaast bieden wij u mogelijkheden voor de juiste aanpak in combinatie met zoekmachine optimalisatie.

Onderzocht wordt in hoeverre hetgeen een bezoeker verwacht ook door uw website wordt waargemaakt. De vormgeving, schrijfstijl en opmaak van de verschillende websitepagina’s spelen hierbij een belangrijke rol. Bij het analyseren van een website wordt gekeken naar een aantal technische criteria, waarbij aangegeven wordt of de website volgens de normale standaarden zijn opgebouwd en goed kunnen worden gevonden door de zoekmachines.

(30)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.