Webdesign kan ook goedkoop!

Goedkoop webdesign bestaat echt!

Veel webdesignbedrijven bieden websites aan tegen torenhoge prijzen. Prijzen van 800 tot zelfs 3000 euro worden niet geschuwd en daarmee worden de MKB’s buitenspel gezet. Eenmanszaken of zaken van middelbare grootte kunnen een dergelijk bedrag vaak niet opbrengen voor een website. Echter, een website hoeft helemaal niet duur te zijn. Wanneer u deze bestelt bij een webdesign student, kan de website zelfs onder de 200 euro blijven! En uiteraard blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Veel mensen gingen u al voor

Er zijn inmiddels al meer dan 50 bedrijven en particulieren die u voor zijn gegaan met het kopen van een goedkope, maar unieke, website. Allen zijn zeer tevreden en beamen dat een website helemaal niet zoveel geld hoeft te kosten als de grote bedrijven ons willen doen geloven. Daarom wil ik u graag aanmoedigen om vooral goed rond te kijken en eens te vragen bij studenten wat zij aanbieden. Zo voorkomt u dat u een veel te hoge prijs betaalt voor iets wat veel goedkoper had gekund!

De mogelijkheden

Wellicht denkt u dat een budget website ook beperkingen met zich mee brengt. Maar niets is minder waar. U kunt van alles aanvragen en het wordt voor u geregeld, ondanks de lage prijs! Van webwinkels met iDeal integraties tot complete veilingsystemen. Ook foto’s worden mooi in de site verwerkt met jQuery, zodat de website een goede uitstraling krijgt. Gezien de website draait op WordPress, is bijna alles mogelijk. Eenvoudig statistieken bijhouden, gastenboeken, zoekmachine optimalisatie, betaalsystemen, fora, blogs, etc. U kunt het zo gek niet verzinnen. Dus twijfel niet langer en zoek eens rond op het net om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn van goedkoop webdesign. U zult versteld staan van de kwaliteit die geleverd kan worden voor zo een lage prijs! Veel succes met het verkennen van de vele goedkope mogelijkheden!

Bron: internetaanbieders.be

(470)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.