Hoe vraag ik haar ten huwelijk?

Je hebt de liefde van je leven uiteindelijk gevonden en denkt bij jezelf ‘dit is de vrouw waarmee ik oud wil worden’. Je bent er van overtuigd dat je geen andere vrouw meer in je leven wilt en het tijd wordt om haar ten huwelijk te vragen, maar hoe doe je dat? We kennen het allemaal van de films waarbij de man tijdens een romantisch etentje spontaan op zijn knieen gaat zitten en haar geliefde ten huwelijk vraagt. Op zich niks mis mee maar erg origineel is het niet. Het is toch een onvergetelijk moment voor jullie beide en daarom zou het wel zo leuk zijn als het een bijzonder moment wordt. Ik blijf er bij dat iets zelf verzinnen meestal het best uitpakt, aangezien jij je geliefde het beste kent en precies weet hoe je haar kunt verassen. Hierbij een aantal tips voor jullie:

Bepaal of dit het moment is

Ga bij jezelf eens goed na of dit het juiste moment is om haar te huwelijk te vragen. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer je trouwringen koopt en je vriendin ‘nee’ zegt. Misschien wil jij wel heel graag maar is zij er niet aan toe. Wanneer je 100% zeker weet dat ze ‘ja’ gaat zeggen, ga je verder met je voorbereidingen.

Bepaal hoe en waar je haar te huwelijk gaat vragen

Jij kent haar beter dan ik doe, mag ik hopen tenminste, dus maak een plan hoe je haar op een leuke manier kunt verassen. Neem haar bijvoorbeeld mee naar de plek waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet of waar jullie voor de eerste keer hebben gedate. Neem haar mee naar een plek die speciaal voor jullie is en waar jullie veel herinneringen aan hebben overgehouden.

Doe het!

Wanneer alle voorbereidingen erop zitten, is het tijd om al je moed bij elkaar te rapen en je geliefde ten huwelijk te vragen. Veel geluk!

(510)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.