Zeg het met chocolade

Iedereen weet dat vrouwen graag verrast en verwend worden. Dat vrouwen van sieraden houden is algemeen bekend. En als je met een bloemetje thuis komt stem je een vrouw in de regel ook vrolijk. Een ander product dat vrouwen over de hele wereld blij maakt is chocolade. Want wat eten vrouwen als ze zich niet happy voelen? Chocolade! Ik ga je een aantal tips geven om je vriendin eens te verrassen, want een relatie wordt erg saai wanneer het voorspelbaar wordt. Een vriendin krijgen is stap één, maar een vriendin behouden en een goede relatie opbouwen is het moeilijkste gedeelte. Vandaar dat je om je heen veel relaties ziet stuk gaan of relaties die van zeer korte duur zijn. Misschien is het deels waar dat we in een tijdperk zijn beland waar het soms heel moeilijk is om verleidingen te weerstaan. Desondanks is het je eigen verantwoordelijkheid om een relatie te onderhouden en op te bouwen.

Kado om van te smullen

Waarschijnlijk ken je het wel, je gaat afspreken met je vriendin maar hebt geen idee meer wat te doen. Om nou alweer naar de bioscoop te gaan of uit eten is niet zo een goed idee, je zult echt met iets origineels op de proppen moeten komen. Je vriendin zal het zeer op prijs stellen dat je er de tijd voor hebt genomen om iets nieuws en leuks te verzinnen en haar daarmee te verrassen. Waarom nu altijd dat bosje bloemen? Er zijn veel meer leuke presentjes op het internet te bestellen waar je veel meer aan hebt. Wat dacht je van een doosje ambachtelijke chocolade of bonbons? Leuk en lekker, voor jullie allebei. Chocolade is er in allerlei vormen. En altijd wel een actuele actie, bijvoorbeeld tijdens Valentijn.

Andere tips om je vriendin te verrassen

– Bezorg haar een ontbijt op bed. Dit hoeft geen uitgebreide maaltijd vol luxe te zijn.Een lekker gebakken broodje uit de oven met met jus d’orange doet al wonderen. Het gaat om het idee.
– Verras haar met een dagje wellness. Heerlijk een dagje sauna doen veel vrouwen graag met hun vriendinnen. Je kunt ook samen gaan, dan heb je er zelf ook profijt van.
– Neem haar mee naar een speciale plek. Misschien heeft ze het al de hele tijd over een keer naar het bos gaan, dit is je kans!
– Schrijf een mooi gedichtje op een kaart. Pas wel op dat je niet zomaar iets overneemt want daar komt ze achter.

(218)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.