Sim only of nieuw toestel?

Er wordt meestal reikhalzend uitgekeken naar de einddatum van het mobiele telefooncontract. Het afgedankte telefoontje mag ingeruild worden voor een nieuw exemplaar. En dan is de keuze snel gemaakt natuurlijk, of niet?

Moeilijk te weigeren

De meeste mensen kiezen er voor om een nieuw toestel te kiezen als zij hun abonnement verlengen. En dat is niet zo gek, als om je heen iedereen met het nieuwste paradepaardje van Apple of Samsung in zijn hand loopt, wil jij dat ook graag. De providers maken reclame met hun voordelige abonnementen inclusief gratis toestel. Niets gratis aan natuurlijk, deze betaal je in maandelijkse termijnen af, maar dat neemt iedereen voor lief.

Sim only toch overwegen

Bedenk dat enkele jaren geleden de verschillen in telefoons veel groter waren gedurende het begin en het eind van je contract. Met de beste telefoons van dit moment zou je gerust 4 jaar vooruit moeten kunnen waarschijnlijk. De kwaliteit is van zo een hoog niveau dat je toch niets beter nodig hebt? Neem alleen al de camera’s van nu, daar schiet je toch al perfecte foto’s mee en de video’s zijn daarnaast ook van prima kwaliteit? Is het dan niet veel verstandiger om het eens uit te proberen? Het huidige toestel, als het nog goed bevalt uiteraard, behouden en kiezen voor een sim only abonnement. Dit scheelt zeker al tientallen euro’s per maand, geld dat je gewoon in je portemonnee kunt houden.

Keuze genoeg

Ook op sim only gebied heb je verder nog genoeg keuze als het om abonnementen gaat. Bel je veel en gebruik je veel data dan neem je een onbeperkt bundel. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je je telefoon naar hartelust gebruiken. Vanzelfsprekend kies je een kleinere bundel als je minder veel met je telefoon belt of internet.
Dus neem het zeker nog eens in overweging voor je besluit weer voor een nieuw mobieltje te gaan, het kan zeker de moeite waard zijn!

(491)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.