Prachtige beeldjes en kunstwerken als geschenk

Wanneer je op zoek bent naar kunstwerken en geschenken dan kun je zeker kijken bij de collectie van Artihove. Je kunt bronzen beeldjes bestellen die gepersonaliseerd kunnen worden. Andere beeldjes van Artihove.nl zijn ook te verkrijgen. Verschillende materialen en ontwerpen worden gebruikt.

Een uniek kunstwerk

Sommige gelegenheden vragen om een bijzonder en uniek cadeau. Met een kunstwerk is dit zeker mogelijk. Omdat een kunstwerk persoonlijk is, kun je kijken naar verschillende vormen en materialen. Bronzen beelden zullen daarbij altijd een treffer zijn. Beelden van brons zijn van oudsher prachtige beelden die altijd in de smaak vallen. Wanneer je een kunstwerk persoonlijk wilt laten maken dan kun je hem laten graveren met een persoonlijke inscriptie. Als je dit liever niet in het kunstwerk laat doen, dan is het mogelijk om de kunstenaar een persoonlijk bericht te laten schrijven die samen met het kunstwerk zal worden geleverd. Wat voor kunstwerk of sculptuur je ook kiest, je kunt de persoonlijke afwerking zelf kiezen. Daarom zal dit voor diverse gelegenheden een passend cadeau zijn. Een uniek kunstwerk zal staan voor waardering en herinneringen. Een perfect cadeau voor een afscheid vindt je dus bij Artihove.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zoals een geschenk voor een jubileum of een afscheidscadeau kunnen voor een belangrijke mijlpaal staan. Wanneer je echt een persoonlijk en uniek cadeau wilt geven dan zou je een afscheidscadeau voor werk kunnen kopen van brons, zilver of andere materialen. Deze materialen worden tot een kunstwerk gevormd die zeker thuis niet zal misstaan. De kunstwerken zijn zorgvuldig ontworpen en gemaakt van kwalitatieve materialen. Materialen die voor de sculpturen worden gebruikt zijn brons en zilver. De afwerking van het kunstwerk op de sokkel is hoogwaardig.. Een marmeren of granieten sokkel doet het kunstwerk eer aan.

Een beeld van brons of zilver

Brons is een traditioneel product dat al jaren gebruikt wordt voor het maken van sculpturen en kunstwerken. De kleur is roodachtig oranje of heeft een gele tint. Het geeft het kunstwerk een eigen uitstraling waardoor niet een kunstwerk helemaal hetzelfde zal zijn. Het materiaal brons kan op een bijzondere manier bewerkt worden. Met veel aandacht en tijd kan het gegoten worden in verschillende vormen. Hierna zal het beeld wat bijgewerkt worden tot het uiteindelijke kunstwerk. Zilver kan tevens gegoten worden tot een kunstwerk. Zilver geeft een strakkere uitstraling. De kunstwerken zijn anders gevormd, ze hebben strakke lijnen en hele andere ontwerpen. Zilver kan wat kouder en moderner zijn waarbij brons omschreven kan worden als klassiek en warm. Welk materiaal de voorkeur heeft is persoonlijk.

(31)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.