Welke soorten vloeren zijn er?

Vandaag de dag komen er steeds meer verschillende vloeren op de markt en ziet u door het bomen het bos niet meer. Wij hebben voor u een lijstje gemaakt met de verschillende vloeren die op de markt zijn gekomen. Als u een nieuwe vloer wil laten leggen kunt u rustig het lijstje doornemen om te kijken welke mogelijkheden er vandaag de dag wel niet zijn. Wij zijn erg benieuwd waar u voor kiest. Zo kunt u met de trend mee gaan en voor de natuur en voor houten vloeren gaan, of u kunt ouderwets maar zeer comfortabel kiezen voor tapijt. Heeft u al een keuze gemaakt? Lees snel verder voor de mogelijkheden.

Laminaatvloer

Als eerst gaan we de laminaatvloer behandelen. Omdat de kwaliteit van de laminaatvloer steeds beter en beter wordt, is de laminaatvloer één van de meest gebruikte vloeren van tegenwoordig. Één van de redenen is, is dat het makkelijk te leggen is, dat is zeer handig voor de man. Het is heel makkelijk afneembaar en er komt niet snel schade op. En voor de vrouw ook een reden om een laminaatvloer aan te schaffen, u kunt het kopen in allerlei kleuren en maten. Ideaal dachten wij zo!

Tegelvloer

Tegelvloeren heb je heel veel verschillende soorten en maten van, daarom is het lastig om specifieke punten uit te lichten voor deze soort vloer. Denk u erover na om een tegelvloer te nemen? Dan heeft u in ieder geval een hygiënische en vrijwel stofvrije vloer. Een nadeel kan zijn, dat de vloer snel afkoelt. En in de koude wintermaanden hebben we liever dat onze voetjes lekker warm blijven. Een optie is om vloerverwarming aan te leggen. Waardoor uw voetjes lekker warm blijven. Een groot voordeel zijn de kosten, een tegelvoer is zeer duurzaam. Al met al een prima keuze om een tegelvloer aan te schaffen dachten wij zo!

Parketvloer

Parketvloer is één van de langst en meest gebruikte vloeren. Parket is nog steeds erg gewild bij mensen, dit komt mede omdat het zo warm en gezellig aanvoelt. Het voelt ook erg lekker aan, waardoor mensen snel geneigd zijn om een parketvloer aan te schaffen. Parket is een natuurproduct en is heel goed te combineren met allerlei stijlen. Het heeft een zeer lange levensduur en is dus goed voor de portemonnee. De eerste aanschaf is daarentegen wel prijzig. Een groot nadeel kan zijn, is dat parket slecht tegen water. Kijk daar dus voor uit.

Tapijtvloer

Er zijn ook veel verschillende soorten tapijtvloeren. Vast tapijt en tegeltapijt hebben de meeste mensen aangeschaft. Het is erg warm en wordt vaak gebruikt in slaapkamers. Het is makkelijk te plaatsen en is zeer goedkoop. Nadeel kan zijn dat het niet erg hygiënisch is.

(119)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.