Op vakantie met de caravan

Het is weer zover, de zomervakantie staat voor de deur? Waar gaan we heen? Blijven we in eigen land of gaan we grens over om te genieten met het gezin van een welverdiende vakantie? Een andere vraag is hoe we reizen naar onze vakantiebestemming. We kunnen natuurlijk het vliegtuig pakken, zeker als we naar een ver land op vakantie gaan, kan dat zelfs niet anders. We kunnen ook met de trein reizen. Het voordeel daarvan is dat u niet de hele tijd op de weg hoeft te letten en ook niet in de file komt te staan.

Reizen met de caravan

Veel mensen kiezen er voor om lekker te gaan kamperen in eigen land of in het buitenland. De caravan gaat achter de auto, instappen en rijden maar. Kamperen met de caravan geeft een gevoel van vrijheid en rust. Lekker in de natuur, in een bos of op een camping voor de tent zetten en doen waar je zelf zin in hebt. Koken en eten in de buitenlucht, de geur van dennen in het bos, veel mensen zijn er gek op. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u veilig op reis gaat en uw auto en caravan goed laat nakijken op eventuele gebreken. Zorg er ook voor dat de trekhaak voor uw caravan goed is bevestigt en in goede conditie is. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Campings in Nederland

Nederland telt veel campings die onderling behoorlijk kunnen verschillen in kwaliteit. Als u voor het eerst op een camping gaat staan met de caravan is het verstandig van te voren zoveel mogelijk informatie in te winnen over de voorzieningen, tarieven en andere zaken. ZO komt u niet voor verrassingen te staan en is de kans op een onbezorgde vakantie het grootst. Ook kunt u aan vrienden en bekenden die zelf vaak kamperen, vragen waar u op moet letten als u een camping uit gaat zoeken voor uw vakantieverblijf.

(405)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.