Geef een gereedschapskoffer voor vaderdag

Nu de moederdag inmiddels weer achter de rug is kunnen we ons weer druk gaan maken over wat voor leuks we aan vader kunnen geven. Als je vraagt wat de beste man graag zou willen hebben krijg je vaak een antwoord als: “Nee, ben je gek! Ik hoef niets te hebben!” of “Nee, dat heb ik al, maar gebruik ik toch nooit!” Als je toch wel iets aan die ouwe wilt geven volgen hier een aantal tips voor vaderdag.

Gereedschapskoffer voor de klussers

Is jouw vader altijd met van alles in de weer en klust hij graag? Dan is het een prima optie om gereedschap als een boormachine, schroevenset of zaag te geven. En wat te bedenken van een nieuwe gereedschapskoffer waarin hij alles kwijt kan? Nooit meer spullen zoek en die irritatie die dat teweeg brengt. Als je niet kunt kiezen kun je ook nog gaan voor een cadeaubon, die zijn bij de meeste bouwmarkten ook wel verkrijgbaar.

Bourgondische vader?

Van lekker eten houden we allemaal natuurlijk. Dus die vader van je ook wel. Wil je goed scoren bij zowel je vader als moeder dan geef je ze een romatisch diner voor twee cadeau. Sla je twee vliegen in één klap! En je hebt het huis ook voor een avondje voor jezelf zodat je gerust wat vrienden uit kunt nodigen voor een bescheiden feestje.

Autofanaat?

Als je vader graag in de auto zit en ervan houdt om flink het gaspedaal in te trappen dan kun je er aan denken om hem een slipcursus cadeau te doen. Od een middagje scheuren op het circuit in Zandvoort. Hij zal er zeker content mee zijn en even alle dagelijkse beslommeringen kunnen vergeten. Je vader zal als herboren terug keren.

Zo als te zien is zijn er genoeg leuke opties om je pa een plezier te doen. Zonde om dit aan je voorbij te laten gaan. Het is en blijft je vader en waarom zou je die niet blij willen maken met een leuk presentje?

(287)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.