Goedkoop winkelen met veel korting

Bij veel gewone winkels kan je ook online aankopen doen. Vaak kan je zelf kortingen en/of aanbiedingen krijgen die je in de gewone winkel niet krijgt!. Daarnaast loont het sowieso om even de tijd te nemen om op internet te gaan speuren waar u het voordeligst uitkomt met uw aankopen. Om extra korting te krijgen en dus goedkoper uit te zijn, zijn er een aantal mogelijkheden waar u naar kunt kijken. Wilt u goedkoop winkelen? Kijk dan even naar deze tips:

Cashback

Met Cashback krijg je korting op je aankoop omdat je via een andere site naar de winkel gaat. Zo zijn er verschillende online spaarprogramma’s waar je door kan klikken naar de winkel en zo korting krijgt. Voorbeelden hiervan zijn Euroclix, Shopbuddie en Moneymiljonair. Er zijn veel verschillende online winkels aangesloten bij deze websites, zij ontvangen een vergoeding van de winkel waar je een aankoop doet en jij vangt de korting. Wel is het zo dat de korting achteraf verrekend en terugbetaald wordt. Daarnaast spaar je punten (clix of parels) die je later om kan laten zetten in euro’s.

Kortingscodes

Ook bestaan er verschillende websites waar kortingscodes van verschillende winkels aangeboden worden. Dit kan gewoon een code zijn die je in kan toetsen op de winkelwebsite, een dagaanbieding of een werkelijk coupon die je uit kan knippen en in kan dienen zoals bijvoorbeeld bij McDonalds. Maar als je echt op zoek gaat zijn er nog veel meer websites te vinden die kortingen geven. Op deze manier kan je goedkoop online winkelen.

Wacht op de uitverkoop om goedkoop te winkelen

Heb je nu een beperkt budget en wil je toch goedkoop een nieuwe garderobe aanschaffen? Wacht dan op de uitverkoop. De meeste winkels houden toch zeker twee √° drie keer per jaar een uitverkoop waarin de huidige collectie goedkoop de deur uit moet om ruimte te maken voor de nieuwe collectie. Veel kortingen kunnen zo oplopen tot wel 80%. Zoals in januari wanneer de uitverkoop begint (de kerstcollectie), in maart/april (de wintercollectie) en in augustus/september (de zomercollectie).

(414)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.