Mondkapjes online bestellen is het nieuwe winkelen

De coronacrisis is natuurlijk niemand ontgaan. Al ruim een jaar houdt het virus ons in zijn greep en ziet de wereld er anders uit dan dat we ooit hadden kunnen bedenken. Thuiswerken is de norm en afstand houden het nieuwe normaal. Daarbij komt ook nog eens de mondkapjesplicht. Wat eerst nog sterk werd aangeraden is nu verplicht. Het dragen van mondkapjes is nu in alle publieke ruimte verplicht geworden en op het weigeren van deze mondkapjesplicht staat een fikse boete. Na de eerste golf begin dit jaar konden we weer even genieten van het feit dat de winkels weer open waren. Je kon weer lekker een dagje uit en samen met een familielid, vriend of vriendin de winkels afstruinen. Helaas is nu de realiteit dat de winkels wederom gesloten zijn. Gelukkig zijn online winkels de oplossing waar we met z’n allen op hebben gewacht. Het is makkelijker dan ooit tevoren om online spullen aan te schaffen. Mondkapjes online bestellen is hierbij een heel groot bijkomend voordeel.

De voordelen van mondkapjes online bestellen

Mondkapjes online bestellen gaat tegenwoordig heel makkelijk. Met een paar klikken met de muisknop kan je al mondkapjes online bestellen. Dit is voordelig omdat je online vaak een veel ruimer assortiment hebt dan in de winkel. Ook kan je hier rustig de tijd nemen om een goed en leuk mondkapje uit te zoeken. Mondkapjes online bestellen is heel handig voor de twijfelaars onder ons. Je kan op elk moment nog teruggaan en een kijkje nemen naar de exemplaren waar je over twijfelt. Ook is het online bestellen een uitvinding voor de risicogroep of mensen die in quarantaine zitten. Op deze manier hoef je niet onnodig de deur uit om mondkapjes te kopen. Dit is heel handig aangezien mondkapjes toch verplicht zijn en je ze nodig hebt bij bijvoorbeeld een bezoek aan de teststraat of de GGD.

Je afspraak coronatest online inplannen

Niet alleen kun je je mondkapjes online bestellen, ook kun je je afspraak coronatest online inplannen. Dit is heel fijn want we kennen allemaal het probleem met het inplannen van afspraken aan de telefoon. Vaak krijg je na ellenlang in de wachtrij te hebben gestaan en een keuzemenu van tien stappen alsnog niet diegene aan de telefoon die je wilt hebben. Doordat je je afspraak coronatest online inplant, heb je zelf alles meteen op een rijtje en kan je naderhand alles nog een keertje opzoeken. Je kunt dus altijd nog checken of je afspraak inderdaad op die dag is of je afspraak makkelijk verplaatsen. Een bijkomend voordeel van je afspraak coronatest online inplannen is dat je dit ook buiten openingstijden kan doen. Je kan dus op elk gewenst tijdstip een afspraak inplannen en hebt een makkelijk overzicht van waar en wanneer dit mogelijk is.

(23)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.