Verzorg uw huisstijl met glazen bedrukken

Wanneer u klanten ontvangt in uw bedrijf is het belangrijk om een goede indruk te maken. Een goede manier om dit te doen is wanneer u bijvoorbeeld een waterkan met bijpassende glazen serveert en deze professioneel zijn bedrukt met uw bedrijfslogo. Glazen bedrukken kunt u bij glazenbedrukken.org voor een scherpe prijs met een snelle levering. Naast waterkannen en glazen om water uit te drinken kunt u ook kiezen om theeglazen te laten bedrukken, koffie wordt echter nooit uit een glas gedronken en is dus geen optie. Water wordt echter altijd gedronken en zelfs als het niet wordt gebruikt kan het voor een verzorgde, frisse uitstraling zorgen.

Branding

Een idee voor een meer speelse uitstraling is het neerzetten van een snoeppot, deze uiteraard met het bedrijfslogo er netjes op. Wat u hierin doet kunt u zelf bepalen, maar het is leuk om bijvoorbeeld rond Pasen deze te vullen met paas-eitjes en rond het Sinterklaas-feest met pepernoten. Dit kan ook echter worden gebruikt als branding strategie, door bijvoorbeeld altijd een specifiek snoepje aan te bieden zoals kleine stukjes kaneel, of bijvoorbeeld M&M’s in uw bedrijfskleuren met een leuke tekst, logo of initialen erop. Hiermee zet u nét die stap verder en zet u zich af tegen de rest.

Verschillende branches

Of het ook voor uw bedrijf aantrekkelijk is, ligt uiteraard aan de branche en de persoonlijkheid die u wilt neerzetten. Voor een bedrijf in de horeca, zoals een bar of restaurant is het heel normaal om bierglazen, wijnglazen en frisdrank glazen te hebben, maar voor een advocatenkantoor is dit natuurlijk belachelijk. Champagne glazen zou u echter wel kunnen overwegen, om te klinken op een goede afsluiting van een zaak, of een gesloten deal. Of wanneer er tot in de late uurtjes word vergaderd en de avond met een glaasje whiskey wordt afgesloten.

Op de website kunt u lezen aan welke eisen het aangeleverde artwork moet voldoen om geprint te kunnen worden op de glazen. Er wordt een minimale oplage gehanteerd van 50 stuks en in 95% van de gevallen kunt u de levering binnen 2 weken na bestelling ontvangen. Er wordt gebruik gemaakt van een zeefdruk techniek waarbij iedere PMS (pantone) kleur afzonderlijk wordt opgebouwd. De glazen worden vervolgens handmatig bedrukt met de transfers die met deze methode zijn gemaakt. Het glas gaat hierna de oven in voor enkele uren op ongeveer 800 graden Celsius. De kwaliteit van het ingebrande design op het glas is hierdoor van geweldige kwaliteit.

(139)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.